Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
Call on me-jest dla tych którzy lubią techno hardcore,czyli raczej to samo jakaś melodia etc.
|
BUAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHAHAHAHHAHAHAHA
SLUCHAM?! CALL ON ME TO HARDCORE TECHNO?! BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA. A moze rammstein to hip hop? xD
1)Wiekszosc mezów, liberow, doniow i innych hiphodupowcow zyskuje popularnosc przez teledyski na vivach i innych mtv (vide a peja "kureskie zycie" - no prosze ja was bardzo, ale to ma byc hip hop? Pokazanie mord jakichs debili, potem psow, w refrenie jakis skaczacy gosciu udajacy karateke czy innego batmana i powtarzajace sie slowa "kureskie zycie"? Pff. Albo doniu "moja przestrzen" & karykatura : 8 osob wsiadlo do malucha i zaczeli spiewac "tylko ja i moja przestrzeeen").
2)Niektore zespoly lapia fanow jakoscia, a nie erotyka w teledyskach. Dla przykladu k44 & paktofonika : kto widzial ich teledysk? Ja przez 3 lata widzialem 1 k44 (k44 | film), wiem, ze jest 2. Paktofoniki tez chyba 1. A mezów? Dziesiatki tego leci -.-
3)Argumenty typu "darcie ryja" i "madafaka joł" to sobie mozna do d...uszy wsadzic.
4)Wiekszosci ludzi na tym forum brakuje czegos bardzo waznego. A mianowicie TOLERANCJI i AKCEPTACJI. H...enio mnie obchodzi, czy sluchasz disco polo, metalu, hh, techno, popu. Nie podoba mi sie ten typ muzyki, to nie slucham - ale toleruje, ze ktos to lubi. Dla metala hip hop bedzie glupim spiewaniem, a dla sk8 metal bedzie darciem ryja. Jedni i drudzy zapominaja o prawdziwych zespolach, a nie tych z teledyskami. Sam slucham hip hopu (ostry, k44, paktofonika, 52 debiec, łona, dka), metalu (glownie rammstein, bo mi sie podoba), nie stronie od green daya. Bob marley tez ma fajne piosenki. I co? Jestem skejtem z dlugimi wlosami, chodze ubrany na czarno, mam inna orientacje seksualna i wyznaje rastafarianizm? No proooosze...