Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2005, 20:48   #51
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kerin Tale
do admina DOBO (wali mnie to czy dostane bana za to czy nie) cytuje: techno to w 99% gówno"....ziomuś a ty w ogole wiesz co to jest techno ? nasłuchałeś sie komercyjnych manieczek albo manhatanów i oczerniasz muzyke jak sie da...jeśli sie nie znasz to lepiej w ogole sie nie wypowiadaj bo tym co napisałeś obrazileś tą muzyke w tej chwili...dla twojej wiadomości: techno to nie jakies badziewiaste manieczki tylko chociażby to co gra Chris Liebing, Chris Da Break, Siasia czy chociażby Sven Wittekind....i jeśli nie wiesz to informuje Ciebie że techno to nie głupia nawalanka tylko muzyka która obejmuje 129 gatunków muzycznych: trance,hard trance, hardcore, gabba, rave, house, dark house, acid, chillout, ambient, jungle, garage, trip-hop, trip-house itp itd....więc może lepiej zastanów się nad tym co napisałeś bo troszeczke przesadziłeś....ale skoro w twoim mniemaniu techno to: Mandaryna,Global Deejays i inne komercyjne chłamy to odsyłam to lekarza albo na fora o muzyce techno, tam z pewnością znajdziesz definicję słowa TECHNO...i to by było na tyle...
Oczywiście że wiem co to jest techno. Nasłuchałem się od house do terror-coru (którym ludzie się podniecali że niby szybsze i lepsze od metalu). Jestem w stanie stwierdzić że mi się nie podoba, a jedyna rzecz jaka mi sie ostała z techno-podobnych klimatów to Atari Teenage Riot, Merzbow, Juno Reactor i Error.
Cytuj:
jeśli nie wiesz to informuje Ciebie że techno to nie głupia nawalanka tylko muzyka która obejmuje 129 gatunków muzycznych:
Czytając metal hammera mam wrażenie że metal to 54233 różnych gatunków. Niczego to nie dowodzi.
Cytuj:
jungle, garage, trip-hop,
Nie zapędziłeś się czasem?

Cytuj:
hardcore
Hardcore to Biohazard, Agnostic Front itd.

Cytuj:
manieczki
ROTFL! Na pal!

Cytuj:
to odsyłam to lekarza
Ok, pójdę "ziomuś"...

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 17-04-2005 o 20:54.
Dan the Automator jest offline