Zobacz pojedynczy post
stary 17-04-2005, 21:03   #55
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kerin Tale
Dobo co do twojej wypowiedzi...każdy gatunek muzyczny ma swoje plusy i minusy ale zdecydowanie się nie zgadzam ze stwierdzeniem ze 99% muzyki techno to kupa bo tak naprawde z tego gatunku wywodzi się większość innych gatunków muzycznych...spójrz na przykład na Maximillian`a Lenza (Westbam) on tworzył w latach 90-95 electro...potem przeniosło się to i zmieniło w inne rodzaje muzyki...np: drum`n bass i inne rodzaje...oczerniając tą muzykę tak naprawde mówisz o większości nurtów muzycznych pochodzących pierwotnie właśnie od techno
Całkiem możliwe że uprościłem. Jeszcze bardziej możliwe, że prowokowałem . Ale słyszałem dosyć sporo, a jak juz powiedziałem doszły do gustu tylko 4 (przy czym Merzbow to raczej z powodu swojej swoistej ekstremy ). Niewykluczone, że przyjdzie jeszcze czas kiedy sprawdz więcej z nurtów happy-hardcore, Terror-core i ogólnie tych corowych... ale narazie mi się nie podoba.
W jednym masz słuszność. Podczas moich przygód z muzyka elektroniczną, najbardziej wk%#&*wiały mnie własnie wymienieni przez Ciebie "artyści", czyli z tego co się orientuje - muzyka klubowa. A muzyka klubowa to raczej eletronika, nieprawdaż?

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 17-04-2005 o 21:08.
Dan the Automator jest offline