Niektore punkty mozna bylo nieco poszerzyc(tj napisac o nich nieco wiecej)-np. subskrybowane tematy. Sam ich uzywam i uwazam, ze jak nie masz za duzo czasu na przegladanie forum to potrafia BARDZO uproscic robote, bo tylko sprawdzasz tematy ktore chcesz i wiesz ze sa potrzebne(tj te w ktorych masz posta i jest jakas ciekawa dyskusja), a nowych i ciekawych szukasz sobie pozniej. Ale poza tym widac, ze sie starales-brac kazde zdjecie i opisywac elementy po kolei, no niezle

Mogles jeszcze dac, do czegoi sluza poszczegolne znaczniki-html, php, code, img itd. bo niektorzy nie wiedza(ja sam nie wiem po co jest to php i code poza wyroznieniem tekstu

. No i nie omijac niektorych punktow piszac albo to, co juz pisze na stronce, albo piszac 'bezuzyteczne, nikt nie uzywa'. Jak masz paru kolegow, to mozesz sobie dodac ich np. date urodzin i ustawic sobie w przeddzien przypomnienie na forum, no nie? Mozna wynalezc pare uzytecznych funkcji dla punktow przez ciebie pominietych i powinienes sie nad tym zastanowic. Art ok, duzo pracy w niego wlozyles i to ci sie chwali. Ale jakbym sie mial jeszcze poczepiac, to bym powiedzial ze za duze zdjecia-nienawidze jak mi sie ramki rozlaza i musze okienko przesuwac

Takie tam czepialstwo. Dalbym tak z 7/10.