Zobacz pojedynczy post
stary 18-04-2005, 21:03   #21
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

1. Czy zauważasz w Tibii jakieś zachowania graczy typowe tylko dla tej gry lub szerzej - typowe dla gier sieciowych ze świata fantasy? (Np. sposób powitania, sposób rozmowy, szczególne zwroty, szczególne zachowania itd.)
Jeśli zauważasz, to jakie są to zachowania?

tak widze... np. hi w tibii, lub zachowania polaków "bo pszeciesz wymjatamy"
2. Czy przejmujesz dla siebie jakieś zachowania obecne w Tibii, a jeśli tak, to jakie? A może starasz się zachowywać w grze identycznie jak w realnym świecie?
W grze staram zachowywać się klimatycznie np. jestem rycerzem -> bronie słabszych (ale ostatnio akcja była ale nie o tym mowa), nie widam sie "hi" tylko np: "hello <imie gracza, npc>
3. Czy pytałeś (pytałaś) kiedyś kogoś o to, jak powinieneś (powinnaś) się zachowywać w różnych sytuacjach, kiedy grasz w Tibię? A może ktoś pytał Ciebie o takie porady?
tak, kuzynka pytała jak ma się zachować jeśli ktoś ją zacznie bić.
4. Czy ktoś namawiał Cię do jakiegoś zachowania/ zgłaszał zastrzeżenia do Twojego zachowania, kiedy nie prosiłeś (nie prosiłaś) o to? Jeśli tak, to w jakich sytuacjach miało to miejsce?
hmm... nie, nikt nie namawiał mnie do jakiegoś zachowania... lecz jak byłem kul graczem z 9 lvlem joł, to jakiś 50lvl powiedział ze jak chcem coś kupić to żebym nie spamował na trade
joey jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.