Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2005, 07:51   #7
S.P.M
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2004

S.P.M ma numer GG pisz to ci dam
Domyślny

1. Czy podczas Twojego grania w Tibię spotykasz się w jakiś sposób z obecnością gildii? Czy w jakiś sposób zaznaczają się one w Twoim "tibijskim życiu"? Jeśli tak, to w jaki sposób?

Koledzy należą do różnych gildii, dzięki czemu powiększa się grono osób którym ufam i które mogą na mnie polegać. Powiększa się jakby zasięg mojego oddziaływania

2. Jeśli należysz do gildii, to jaki był powód wstępienia do niej? Jak nazywa się Twoja gildia i co możesz o niej napisać? Jak myślisz, dlaczego inni gracze wstępują do gildii?

Moja gildia nazywa się Interruption. Wstąpiłem do niej, bo jej leader jest moim zaufanym przyjacielem, a dzięki wstąpieniu do gildii zyskałem kilku nowych znajomych.

3. Jak uważasz: czy bycie członkiem gildii w Tibii pomaga? A może szkodzi?

Zdecydowanie pomaga. Po prostu jeśli jesteś w młodej gildii powinieneś wzbudzić do niej szacunek wśród ludzi, ale nie w chamski sposób. Na przykład zabijając wspólnie zlurowane potwory etc.

4. Czy gildie, z którymi się spotkałeś, mają ustaloną hierachię członków, np. szefa czy grupę osób przewodzących gildii? (proszę o odpowiedź na to pytanie osoby, które znają strukturę danej gildii... w razie konieczności będę szukał informacji w innych źródłach)

Większość tak. Na najwyższym szczeblu zawsze jest lider, a wokół niego vice-liderzy. Reszta zależy od danej gildii. Ja na przykład w mojej gildii jestem na najniższym szczeblu, a bardziej doświadczeni gracze na wyższych szczeblach. Mają oni olbrzymi wpływ na decyzje polityczne podejmowane przez gildie i najwięcej pomagają tym słabym.
S.P.M jest offline