Zobacz pojedynczy post
stary 19-04-2005, 14:19   #27
Necron
Użytkownik Forum

Necron's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Solinari
Profesja: Royal Paladin
Świat: Danubia
Poziom: 63
Skille: 89/59
Poziom mag.: 15
Necron ma numer GG 3180413
Domyślny

1. Czy zauważasz w Tibii jakieś zachowania graczy typowe tylko dla tej gry lub szerzej - typowe dla gier sieciowych ze świata fantasy? (Np. sposób powitania, sposób rozmowy, szczególne zwroty, szczególne zachowania itd.)
Jeśli zauważasz, to jakie są to zachowania?
eeee... Nie i chyba kazdy tibijczyk to widzi. Ogolnie cala tibia nie przestrzega tego wiec moze byc to np gadanie nie na tematy tibijskie typu: ile wczoraj juve wygral z mediolanem albo cos w tym stylu. Chociaz mam paru znajomych z ktorymi milo pogadac bo rozmiawiaja zgodnie z zasadami role playingu
2. Czy przejmujesz dla siebie jakieś zachowania obecne w Tibii, a jeśli tak, to jakie? A może starasz się zachowywać w grze identycznie jak w realnym świecie?
Raczej nie, i to drugie tez raczej nie.
3. Czy pytałeś (pytałaś) kiedyś kogoś o to, jak powinieneś (powinnaś) się zachowywać w różnych sytuacjach, kiedy grasz w Tibię? A może ktoś pytał Ciebie o takie porady?
Ja nikogo, mnie czasem. Gram w erpegi wiec latwo mi przychodzi roleplaying w tibii ;]
4. Czy ktoś namawiał Cię do jakiegoś zachowania/ zgłaszał zastrzeżenia do Twojego zachowania, kiedy nie prosiłeś (nie prosiłaś) o to? Jeśli tak, to w jakich sytuacjach miało to miejsce?
Raczej nie

End of my humanity has come on.
Necron jest offline