1. Co sprawia, że w świecie Tibii pewne rzeczy są dla Ciebie bardziej, a inne mniej ważne? Czy są to poglądy wyniesione ze świata realnego, a może grając w grę i spotykając się z innymi graczami nabierasz nowych perspektyw, przejmujesz dążenia od innych graczy?
Kiedyś miałem inne poglądy które z czasem się zmieniają. Nie wiem co to jest. (Trudne pytania ;d)
2. Czy level posiadany przez gracza wpływa na to, co o nim myślisz? Jeśli tak, to jak?
Zachowanie jest najważniejsze. Level nie gra dużej roli, no ale jednak jest to ktoś silniejszy. Jeżeli jest to level 120+ to szanuję go i "wielbię".
3. Czy masz szacunek do graczy mających wyższy level niż Ty? Jak duża musi być ta różnica, żebyś ewentualnie poczuł respekt dla takiego gracza? Czy taki respekt wynika z pewnej obawy przed silniejszym graczem? (Jeśli tak, to nie wstydźcie się do tego przyznać - to normalny mechanizm u każdego człowieka...).
Pewnie że mam. Człowiek taki do którego czuję full respect musi mieć 120+ lvl. No, ale ważne jest też zachowanie. Noobem może być 150 lvl, a mądrzejszy od niego 8 lvl. No ale Tibia ma swoje prawa...