Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Nie inaczej. Ludzkość jest głupia jak but, i "religijność" tych zabobonnych idiotów powala 
|
A Ala ma kota? ;p
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uncle Warrior
Miałem o tym dziś na WOS'ie 
|
Ja na religii, o ile pamiętam to był XIII wiek, a wybrany Papież (Grzegorz jakiśtam) ustanowił regułę: Jeżeli konklawie za długo trwa, kardynałom odbiera się po troszku jedzenia dizennego, potem tlyko kromka chleba i woda dziennie, nie mówiąc o stopniowym niewypłacaniu pensji, oczywiście potem zostało to troszkę zmienione, na szczęście..
@Shanheavel
Nostradamus dał światu wiele przepowiedni, takich jakie się pswełniły, jak i tych mniej prawdziwych (np. on nie powiedział, że Papieżem będzie Polak, on powiedział, że będzie nim Słowianin, tylko, że ówczesny teren Słowacji pokrywał Wadowice..).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raul
Jedno mnie naprawdę w****ia. Czemu wy uważacie, że Jan Paweł II był najlepszy tylko dlatego, że był Polakiem. Uważam, że jak po prostu był tym papieżem to miałeś w dupie co robi, gdzie jest, co napisał, co powiedział. Po prostu był Polakiem i dlatego był najlepszy. -.- Chore. ;/
|
Nie wiem czy gdyby był Papieżem ktoś inny to czy płakałbym za nim tak ja za Papą...
@Topic
Nie powiem, bardzo mu się należało, a na pewno najbardziej ze wszystkich kardynałów.