Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego jak chory był nasz poprzedni Papież.
|
Ba, ba, ba. Jestem tak głupi, że tego nie wiedziałem. Przeca ja myślałem, że Karol Wojtyła umarł od przeziębienia! Toż to był okaz zdrowia rok temu!
OMFG. Doprawdy, womitować mi się chce, jak takie rzeczy czytam.
Tekst o tym, że Ratzinger wygląda zdrowiej niż 78-letni JPII odnosił się do informacji, że Ratzinger też przeżył jakieś ciężkie chorubsko - a mimo to wygląda od cholery lepiej od Karola Wojtyły. Ale nie - lepiej powiedzieć, że sobie sprawy nie zdaję. -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez salata2005
Hitlerjugend papieżem -.-
|
Kretyn na wolności... -.-
Nie cierpię takiego nacjonalistyczno-rasistowskiego pieprzenia. Myślisz, że Ratzinger miał jakiś wybór? Nie, poinformuję cię, że nie miał wyboru - albo mógł wstąpić, albo dostać kulkę w łeb i cześć. Nie dziwię się, że wybrał wstąpienie.
Jeszcze powrócę do tego wielkiego halo związanego z wyborem nowego papieża. Popieram Matheousa - w temacie o śmierci Papieża masa dewotów się wypisywała, jak im to cholernie żal papieża. Chyba chcieli pokazać, jacy oni są pobożni (a w autobusie to nawet staruszce miejsca nie ustąpią, typowe). Tu jest podobnie - tyle, że z przewagą ludzi bluzgających na to, że Niemiec został papieżem. -.-