Zobacz pojedynczy post
stary 20-04-2005, 23:48   #1
YAYUUU
Użytkownik Forum

YAYUUU's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu

YAYUUU ma numer GG 3961949 YAYUUU ma login Tlenu yayuuu@tlen.pl
Domyślny Program do pisania czcionki Tibijskiej.

Zapewne ci, którzy robią dobre fake'i muszą siedzieć bardzo długo przy każdym wyrazie tekstu aby zrobić teks Tibijski czyli z obwódką. Jako, że znam sie trochę na programowaniu, a mojego brata denerwuje ciągłe rysowanie obwódek po pixelu, postanowiłem napisać program do pisania czcionki Tibijskiej. Program nie jest jeszcze w pełni gotowy, gdył jest w trakcie testowo pisanym, to znaczy jeszcze go kończe i przy okazji testuje. Oto pierwsze screeny z mojego ulubionego Delphi 3:

Narazie można napisać 2 linijki tekstu Tibijskiego. Jak dokończe będzie można napisać 5 linijek (1 na nick i 4 na to co bohater mówi). Zamierzam także dorobić możliwośc wyboru co chcemy pisać (to co ktoś mówi czy na przykład nick osoby która to mówi razem z paskiem życia). Do jutra powinienem skończyć (to znaczy do jutra w nocy) i chciał bym zamieścić ten programik do użytku publicznego, jednak domyślam się że któryś z was zaraz krzyknie, że to keylogger czy coś w tym stylu. Zapewniem że program będzie czysty, ale zeby was przekonać całkowicie chciał bym poprosić któregoś z moderatorów (który orientuje się w Delphi) o sprawdzenie kodu źródłowego i zapewnienie czy jest czysty czy nie. Kodu źródłowego nie opublikuje. Dostanie go tylko ten kto będzie sprawdzał. Narazie tylko screen z programiku. Możecie już oceniać co sądzicie o tym pomyśle.

EDIT:
Program jest juz ukończony. W dalszych postach znajdują się screenshoty. Program można ściągnąć z mojej strony (www.yayuuu.prv.pl). lub tutaj: http://rapidshare.de/files/1662611/Fake*****.html .
Jest to końcowa wersja programu.
Dzięki niemu można:
- Napisać dowolny tekst rozmowy graczy lub NPC (żółte litery).
- Napisać dowolny tekst rozmowy potworów (ciemno pomarańczowe litery).
- Wygenerować pasek życia razem z nickiem postaci (można wybrać dowolną ilość zycia postaci).
- Wygenerować czerwony tekst odpowiadający wiadomościom z serwera.
- Opisy przedmiotów (na zielono).
- Tekst przy zdobywaniu poziomu, skilli lub expa.
- Obrażenia zadane postaciom / potworom za pomocą czarów (energii, ognia, trucizny) lub broni.

Ostatnio edytowany przez YAYUUU - 09-05-2005 o 17:46.
YAYUUU jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.