Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2005, 14:39   #5
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Otóż wiem że był inny topic o tej samej grze ^^ (ale to rok temu założony i rok temu ostatni post ).

Krótko mówiąc, gra jest od nie dawna (ten serwer ^^). Jest tam dużo Polaków (narazie 100% ). Teraz odnośnie samej gry:
Do wyboru mamy 4 rasy:
-Człowiek
-Elf
-Krasnolud
-Troll (Dzięki SuPeRMAN)

Gra jest narazie po Angielsku, ale jest tłumaczona na polski (jak bedzie przełumaczona to będzie po Polsku ^^).

Są Lvl'e oczywiście, zdobywane poprzez zabijanie potworów lub poprzez PvP (narazie są same małe lvl'e ... max lvl gracza w tej chwili to 5, więc nadal macie szanse być kimś ).

W grze są tury, czyli są odnawiane w ciągu dnia 4 razy - mi odnawia do 17 (jest to równe 17 polowaniom w lesie ^^ czyli można powiedzieć że to jest 1 lvl na 1 odnowienie - tzw. dzień ).

Są także sklepy, jak wiadomo służą do kupowania . Pierw są słabe rzeczy (poprostu wieśniackie). Z tego co rozumiem to .... zara zacytuje, cytat z FAQ:

4. Does that have something to do with the titles that people have?

But of course!
Indeed, every time you kill the dragon, you get a new title and return to level one. So low level players with titles have had opportunities to embiggen themselves. (see Hall of Fame)

... Poprostu gra strasznie wciąga (bardzo przyjemnie się gra). bardzo polecam tym któży nie lubią Vallhara (bo to jest lepsze od niego - Green dragon od Vall'a) oraz tych co lubią Vall'a ^^ .

Mam nadzieje że wybaczycie moim ubogim informacją napisanym tutaj (hmmm, czy ja pisze jak świr ?) ale sam dziś dopiero zaczołem grać .

Pozdrawiam, i jeszcze raz polecam gre !

Grałem kiedyś w amatorską polską wersję i była zarąbista. Teraz jestem na 3 lvlu. BTW:

Zaatakowała cię Despotyczna Matka! Jej broń to Nakaz Snu o 21:00!

pwn3d
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem