Zobacz pojedynczy post
stary 21-04-2005, 21:31   #24
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
Także nie popieram takich programów, mam nadzieje że jeszcze nie powstanie Edytor Spritów, dzięki któremu będzie bardzo łatwo wklejać spr'ity . Zawsze ceniłem ludzi takich co tworzyli fake'a od 0 bez żadnych pomocy (sam pamiętam 2-3 godziny spędzone przed MS paintem i Graphics Galem + otwartym folderkiem z .spr oraz z gogle.pl ^^ ) . Tworzenie fake'ów z pomocą takiego programu raczej zmniejszy WARTOŚĆ tworzonego fake'a.
Więc po napisaniu tego posta już wiadomo czemu nie polecam używania takich programów ! (Obwódkę zawsze robiłem w Graphics Gale przy pomocy ołówka ! co zajmowało przynajmniej z 30-40 minut ^^ Ale za to satysfakcja z tego była OGROMNA ! ).

Krótko mówiąc, mam nadzieje że ten pomysł nie wypali (coś się spiep**y przy tworzeniu ^^) . Oczywiście gratuluje że napisałeś go ale mam nadzieje że się nie pojawi w rękach innych ... ^^ .
No już sadysfakcja z bólu głowy ^.-. To nie jest program który sam robie fake'i, co wolisz siedzieć godzinami przed ekranem i gapić się(Robienie fake z dużą ilością dialgogów "stoi w miejscu") czy wpisać, wkleić i robić dalsze części. Jeżeli nie chcesz to nie musisz korzystać, ale po co mówisz, że nie chcesz żeby trafiło do rąk innych? Wolisz oglądać jakieś badziewia bez obwódki czy z obwódką? Wedłg mnie fake'i które mają obwódkę wyglądają dużo lepiej, a większość osób nie robi obwódki bo im się nie chce, i przez to schrzaniają cały fake. Gdyby to był program, gdzie wpisujesz imiona bohaterów, wybierasz pomieszczenie, dodatkowe ataki typu SD i HMM (Lub zwykłe obrażenia) i automatycznie generuje ci fake też bym takiego czegoś niechiał, ale to jest tylko pomocnik a nie współtwórca.

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up
Radek 666 jest offline