Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Przejrzyj ten temat i powiedz, ile osob powinno sie w wyzej wymieniona glowke puknac? O czyms takim swiadcza wypowiedzi, jak:
Tu pozwole sobie dodac, ze wielki styl to ten, jaki prezentuja Triady na Iridii. Pierwsza wojna byla bez srat, druga przewaga 9:3. Trzecia ciagle trwa, wynik to 23 fragi dla Triad i tylko 9 dla Changes.
Etc. etc.
Zreszta czy ja wiem czy wygrana? Moze jakas frag lste zrob Drazharmie... Mi nie pozwala na to wrodzone lenistwo... zreszta... co mi do waszych wojen?
|
Facet co ty wiesz o wojnach, na tej waszej iridii to sie chyba na zapalki biliscie (70 lvl max) pozatym podzial sil jest nierowny(triad jest duzo silniejsza) a tu bylo inaczej tu na poczatku drazharm przez 2 miechy z domku niewychodzil (podobno planowal ja tam niewiem

) a potem powoli bylo coraz lepiej, az w koncu nastal pokuj na 2 tygodnie w ktorym sf baaardzo przyexpili
i od tamtego czasu mieli wielka przewage i wygrali. Wojna trwala 6 miesiecy i przez nia wielu ludzi odeszlo z azury hi lvle PA prawie kazdego od 30~60 lvlu.Wiec mi niepi***ol o jakies wojnie na kamyki na iridii dobra?
P.S.
Sebridien
Apr 22 2005, 20:01:55 CET Killed at Level 101 by Patanou
and by Mataca
Adi gotti
Apr 22 2005, 20:03:53 CET Killed at Level 107 by Anakin Darkwood
and by Hawek