Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2005, 10:14   #26
Rondelman
Użytkownik Forum

Rondelman's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Świat: Iridia
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Przejrzyj ten temat i powiedz, ile osob powinno sie w wyzej wymieniona glowke puknac? O czyms takim swiadcza wypowiedzi, jak:

Tu pozwole sobie dodac, ze wielki styl to ten, jaki prezentuja Triady na Iridii. Pierwsza wojna byla bez srat, druga przewaga 9:3. Trzecia ciagle trwa, wynik to 23 fragi dla Triad i tylko 9 dla Changes.

Etc. etc.

Zreszta czy ja wiem czy wygrana? Moze jakas frag lste zrob Drazharmie... Mi nie pozwala na to wrodzone lenistwo... zreszta... co mi do waszych wojen?

Facet co ty wiesz o wojnach, na tej waszej iridii to sie chyba na zapalki biliscie (70 lvl max) pozatym podzial sil jest nierowny(triad jest duzo silniejsza) a tu bylo inaczej tu na poczatku drazharm przez 2 miechy z domku niewychodzil (podobno planowal ja tam niewiem) a potem powoli bylo coraz lepiej, az w koncu nastal pokuj na 2 tygodnie w ktorym sf baaardzo przyexpili
i od tamtego czasu mieli wielka przewage i wygrali. Wojna trwala 6 miesiecy i przez nia wielu ludzi odeszlo z azury hi lvle PA prawie kazdego od 30~60 lvlu.Wiec mi niepi***ol o jakies wojnie na kamyki na iridii dobra?
P.S.
Sebridien
Apr 22 2005, 20:01:55 CET Killed at Level 101 by Patanou
and by Mataca
Adi gotti
Apr 22 2005, 20:03:53 CET Killed at Level 107 by Anakin Darkwood
and by Hawek