Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Magus
Zachowujecie sie jak szczyle, ktorym ktos zabral grabki i lopatke. Znam Droma nie od dzis i wiem ze ZA NIC to on ostrzezen nie daje. Zycie moda nie jest latwe ze o adminie juz nie wspomne. Wam sie wydaje ze co my jestesmy, oprawcy? Chcecie byc traktowaci nalezycie to sie tak zachowujcie. bo poki co to wiekszosc z Was mozna porownac to bandy rozwydrzonych dzieci, w dodatku ulomnych.
|
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem. Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie. W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie. Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
@OXYGANE
"Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom
napewno nie daje banów i upomnień za nic".
Najpierw sam naucz się pisac potem wysyłaj ludzi do szkoły. A z tą zmianą obywatelstwa to chyba dobry pomysł.