Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Grajper
zanim odpowiesz przeczytaj all odpowiedzi, jest mowa właśnie o tym że driud robi za pielęgniarkę i chcemy to zmienić. druid może i robi te uhy godzinę szybciej i ma te 500 gp ale po co mu to tak właściwie??
może mieć 9999999999kkk kasy ale tak właściwie po co mu to?? kupi najlepszy eq jaki można mieć i co z nim zrobi?? będzie używał na dwarfach, trollach, rotach itp druid nie ma czaru którym mógłby coś zrobić - takie duże coś. druid jest - nie owijając w bawełnę - postacią słabą i wybrakowaną. służy tylko do robienia uhów - reszte funkcji ma także sorc. nawet ten summon po obniżonych kosztach many dużo nie da.
@Sadamq
wnioskuję że jesteś sorcem m.in. albo poprostu grając druidem niespodobało ci się i się teraz wyżywasz. my poprostu chcemy by driud nie był tak bezużyteczny. nie myślimy o czymś w stylu super hiper mega ue i sd w jednym za darmo tylko o średniej jakości paru czarach ( ja bym proponował w najbliższym updacie dla sorca 1 do leczenia a dla druida ze 3-4 ofensywne (1 runiczny i 2 spontaniczne ale nie jakieś znów świetne tylko średnie co podkreślam))
|
Szczerze mówiąc to grałem drutem tylko do 11 mlvlu i lvlu w wiadomym celu ;p
Co do Kasy - Jak to co ? Kupisz sobie runy do walki, hmmy, sd, gfb, explo. Możesz mieć tego więcej niż sorc i to jeszcze taniej. A co do czarów spontanicznych... Może rzeczywiście drut mógłby mieć tego więcej...
@up
Szczerze mówiąc to jeżeli drut ma 21 lvl to raczej go już nikt niezabije tylko dla run. Osobiście musze powiedzieć że spotkałem się z wieloma napadami an mnie [ Sorc] tylko poto by uzyskać sd ;/ Więc gadanie że tylko drut ma przerąbane jest conajmniej dziwne ;p [ Server Danera ]