Piękny temat. Łezka się w oku kręci.
Mnie tylko zadziwia IQ niektórych userów zakładających takie "kfiatki" (bo tego się tematem nazwać nie da). Jak wam gołąb nasra na głowę, to też będziecie zakładać takie cholerstwa? Stało się, i tyle, wracasz do domu, myjesz głowę i żyjesz dalej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxi
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem.
|
A co niby robią, do cholery? Myślisz, że admini i moderatorzy mają was chwalić za to, że nie potraficie napisać poprawnie takich słów jak "który", "mój", "dobrze" i tak dalej? Każdy by chciał, by mu odpowiadali na bluzgi "Jest nam bardzo przykro, ale nie podoba nam się Pańska opinia. Musimy się nie zgodzić z zarzutami, że jesteśmy <cenzura> gówniarzami z kompleksem małego <cenzura>.". To się nie da, wbij sobie to do makówki.
Cytuj:
W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć.
|
Samokrytycyzm = niska samoocena i wołanie ku niebiosom "Och, jakim ja debilem jestem!"? Jeśli to jest twoim zdaniem samokrytycyzm, to ja się cieszę, że nasi moderatorzy tego nie mają.
Cytuj:
Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
|
ROTFL!!! Dajcie nocnik, SZYBKO!
W takim razie, jak ci moderatorzy, których mamy teraz, się nie nadają, to kto się nadaje? Może ty, Roland albo jakiś inny Str4t0s? Nie gadaj, żeś spokojny człowiek i że ci nerwy nie puszczają, bo tym tematem (tfu, tfu!) właśnie udowodniłeś, jaki opanowany jesteś.
Powtarzam, nie da się żyć spokojnie na stanowisku moderatora/administratora. Wbijcie sobie to do głowy, do psiej nędzy!
IMO temat (tfu!) nadaje się do kosza. Nieco bluzgów poszło, paru młotków miało okazję popsioczyć na pracę moderatorów i adminów, więc po co dalej to ciągnąć?