Temat: Do Dr. Omader
Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2005, 16:30   #43
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxi
Szczerze co mnie obchodzi, że nie macie "łatwego życia" jacy ludzie są na forum tacy są ale wy jako "władza" powinniscie świecić przykładem. Ciekawi mnie co masz na myśli mówiąc wiekszość, że niby z tysiaca użytkowników tylko kilku nie jest "ułomnymi"?? No to nie świadczy dobrze o forum Tibia.pl i o samej stronie. W sumie nie ma co się dziwić, że bronisz kolegi ale troche samokrytycyzmu powinniście mieć. Rozumiem, że jest to Wasza "praca" ale jak macie słabe nerwy to po prostu ją zmieńcie. Widać trzeba mieć pewne predyspozycje psychiczne by "władać" takim forum a jak Wam puszczają nerwy to widocznie się nie nadajecie.
@OXYGANE
"Roland, Ty debilu, on mu nie dał bana, tylko upomnienie na które napewno zasłużył. Co jak co, ale Drom napewno nie daje banów i upomnień za nic".
Najpierw sam naucz się pisac potem wysyłaj ludzi do szkoły. A z tą zmianą obywatelstwa to chyba dobry pomysł.
1)Swieco jak malo kto...oczywiscie sa bledy i zareczam ci, ze da sie znimi o tym podyskutowac spokojnie.
2)Nie widze powodu zeby ulomnosc userow przypisywac dla forum i strony. To oni sa idiotami a nie forum
3)Widac ze jestes tu krotko, i naszczescie niedlugo cie pewnie nie bedzie.
4)Moze wiec przekazac "wladze" tobie, psychicznie statecznemy?
5)I kto tu sie czepia? Opuscil jedna spacje. Idz go spal na stosie. Co do zmiany obywatelstwa pomysl nie jest zly, bo wsyd mi ze jestem polakiem jak widze ze polacy nie umieja nawet poprawie wlasnego jezyka uzywac.
P.S. Daswidania, 2 akryty, paszed won!

Ostatnio edytowany przez Gangrel - 23-04-2005 o 16:46. Powód: Juz wszytko przeczytalem ;)
Gangrel jest offline