Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Taa bez powodu mowisz? Dostałeś 6 punktow za zamieszczenie filmu z quest spoilingiem. To niby nie jest dobry powod? 
I tak, jestem wielkim chamem(  ), bo walcze z noobostwem i kretynami takimi jak ty roland.
Masz 3 dni na pokazanie mi osoby, która dostala bana za nic. Jeśli tego nie zrobisz to sam zarobisz bana, bo już mam dosc twoich idiotycznych postow i kłamstw. Pyzatym masz ciagle aktualne 6 pkt ostrzeżenia(od Gremlina i Gimlosa), do tego moje punkty które ci dalem już co prawda się nie licza, ale ciagle sa brane pod uwage przez modow, czyli masz tak jakby 12 punktow i dalej nie widze poprawy twojego zachowania. To jest wystarczający powod do bana, którego na pewno otrzymasz, bo nie ma takiej osoby, która dostalaby odemnie bana za nic. Na IRCu już masz bana, co tylko potwierdza ze na forum tez na niego zasługujesz.
|
Po pierwsze tak, Do gremlina dostałęm warny za temat który skasował, a następnego dnia nie był skasowany(mam warna, a temat nadal jest) A od Gimlosa za cytuje:
"zlosliwy sarkazm bez konkretnego powodu nie jest tolerowany"
Ja rozumiem, za sarkazm dostaje 3 punkty warna, a taki "Oxygane" jest bezkarny? Robi co chce i nic... Spoko...
I jeszcze odnośnie reszty w skrócie
dostane bana jeśli nie udowodnie Ci, że robisz coś czego ponoć nie robisz i jeśli tego nie zrobie, Ty zrobisz to czego nie robisz..(dasz mi bana za nic, chociaż tego nie robisz)
Powiem jedno, jeśli mnie zbanujesz sam sobie odpowiesz... Ja będę tą osobą -,-
A oto wyciąg z histori zbanowań:
Angelo of hiberna Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Kretyn.
Armandea II Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Idiot.