Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
I jeszcze odnośnie reszty w skrócie
dostane bana jeśli nie udowodnie Ci, że robisz coś czego ponoć nie robisz i jeśli tego nie zrobie, Ty zrobisz to czego nie robisz..(dasz mi bana za nic, chociaż tego nie robisz)
Powiem jedno, jeśli mnie zbanujesz sam sobie odpowiesz... Ja będę tą osobą -,-
A oto wyciąg z histori zbanowań:
Angelo of hiberna Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Kretyn.
Armandea II Zbanowany przez: Dr. Omader Powód: Idiot.
|
No i? Co mi tym udowadniasz? To ze nie podalem powodu to nie znaczy ze takowego nie bylo, ci dwoje dawali linki do keylogow na forum, a mi sie nie chce 500 razy pisac "Uzytkownik umiescil na forum linka do programu majacego na celu nieporzadane zainstalowanie sie w systemie ofiary, a nastepnie zapisywanie wszystkich wciskanych klawiszy i wysylanie loga takich akcji na podany adres e-mail"... Oni dostali tego bana i dobrze wiedza za co, to ze ty nie wiesz nie znaczy ze nie bylo powodu
A co do tego ze jesli cie zbanuje to bedzie to ban za nic. Ty moze wreszcie nauczysz sie czytac ze zrouzmieniem? Jesli mi nie pokazesz takich banow za nic, albo ostrzezenia za to, iz ktos robil literowki to dostaniesz bana za:
-klamanie na forum
-oczerniania moderatora forum, bezpodstawnymi oskarzeniami
I co dalej to bedzie ban za nic? Powinienes miec bana juz dawno za glupote, ktora soba prezentujesz na forum.