Temat: Do Dr. Omader
Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2005, 20:16   #68
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ponczus
Dobreeeee. Tylko jedno pytanie skoro analfabeci potrafią pisać na forum to czemu nie potrafią uruchomić worda. Oszczędziliby i nam i sobie wiele nerwów.
Bo 100% lamerów nie wie, jak używać/czym jest Word. A skoro oni nie wiedzą, po co to jest, to jest to pewnie jakieś gówno, nie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
Nie da sie? Nie wiesz w jakim jestes bledzie...
Może. Za to wiem, że ty w nim jesteś.

Cytuj:
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy, to wniosek jest tylko jeden- nie nadaja sie na to stanowisko. Przyjmujac stanowisko moderatora dobrze wiedzieli ze ich zadaniem bedzie obiektywne ocenianie czy post nadaje sie do skasowania a uzytkownik do dostania ostrzezenia, samowolnie zglosili swoje podanie, nie zostali przez nikogo zmuszeni, tak wiec marudzenie jak to im zle, jakie maja ciezkie zycie wydaje mi sie smieszne i absurdalne. Nie pasuje, to odejsc z pozycji moderatora, bedzie sie im wtedy zylo lekko i przyjemnie. No chyba ze sa masochistami ktorzy uwielbiaja zycie w mekach i cierpieniu.
OMFG, człowieku! Powiem ci coś najdelikatniej jak potrafię: nie pierdziel. Moderator/administrator jest tylko człowiekiem. Tym bardziej, że na tym forum jest od cholery debili. Jeśli ty potrafiłbyś być spokojny i opanowany w takim syfie, to życzę ci powodzenia w następnym konkursie na moderatora. Na pewno zreformujesz to stanowisko.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
dla mnie problemem jest POLNIK-kosiarz papieży,albo jak kto woli katolików.ale przynajmniej większość starała się uświadomić mu że nie ma racjii pisząc głupot o papieżu.po tym jak publicznie napisałem że jest zły dostałem 2 ostrzeżenia(pff dziwny zbieg okoliczności-.-)to tyle pewnie po tym poście dostane
Nie potrafisz napisać tego nicka POPRAWNIE? Ja twój napisałem z przyłożenia...
Polin ma taki pogląd na życie i styl bycia, jaki ma. Nie zmienisz tego. Dostałeś ostrzeżenie za to, że mu powiedziałeś że jest zły głupio pieprząc. Nie dziw się. Trackowałem sobie temat o papieżu i widziałem, jaki bajzel tam był.
Po cholere zakładasz, że dostaniesz to ostrzeżenie? Widać, że chcesz je dostać...

Cytuj:
osobiście nienawidze jak jakiś dałn wyjedzie mi że nie umiem pisać po tym jak zrobie 1 literówkę
Od takich ludzi jak ty chciałbym to forum uwolnić. "Dałn"... Jezu. To, co teraz powiem jest sprzeczne z przykazaniem o miłości, ale cóż - z całego serca ci życzę, żebyś kiedyś został warzywem/po jakimś wypadku stał się upośledzony umysłowo. Przestałbyś wyzywać innych od downów.

Powtórzę się: piękny temat. Sugeruję go zamknąć, bo jedynym celem tego tematu jest chyba tylko uczynienie okazji idiotom do powpisywania się. Daje też okazję normalnym userom nieco ponabijać się z "jajq" kilku baranów.

Ostatnio edytowany przez Ghost Nieudany - 23-04-2005 o 20:19.
Ghost Nieudany jest offline