Temat: Do Dr. Omader
Zobacz pojedynczy post
stary 23-04-2005, 21:48   #73
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
Skoro modom i adminom puszczaja nerwy kiedy widza durne tematy(...)
Czy moglbys zaczac czytac poprzednie posty? W moim poscie wyraznie napisalem ze ani nie wpadlem w zlosc, ani nie kierowaly mna zadne emocje. To jest normalne postepowanie. Zawsze tak robie z takimi ludzmi i dalej bede tak robil. Wiec nie rozumiem co tu maja nerwy do tego? Wszyscy moderatorzy maja naprawde silne nerwy, zapewniam cie o tym...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gtyk
a uwierz mi, wielu debili tam sie przewija
...jak wszedzie w necie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar cin
Dostałeś ostrzeżenie? To siedź cicho i postaraj się poprawić, a nie spam debilnymi tematami z bluzgami na moderatora.
Oj chlopie nie zablysles tym postem...
Moze zaczalbys czytac ze zrozumieniem? Autor tematu w pierwszym poscie napisal ze nie podoba mu sie jak potraktowalem jednego usera, nie jego, ale kogos innego. Pozatym jak do tej pory nie widze zeby ktos na mnie bluzgal(w tym temacie przynajmniej), gdyby tak zrobil to jego kariera na forum szybko sie zakonczyla.

Zapewniam wszystkich ze nerwy mi bardzo rzadko puszczaja, tak samo jak reszcie modow, a jedyna ofiara mojego zdenerwowania jest biurko, albo sciana, w ktore wyladowuje sie jak widze co najgorsze przejawy idiotyzmu
No, a jesli to nie starcza to zawsze mam CSa
Forum nie jest od wyzywania sie, jest od dyskutowania.

PS. I moze byscie wrocili na temat? Czyli na to, ze macie mnie jechac jaki to ja zly jestem
Dr. Omader jest offline