Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Wiec niech sie twoj kolega nieprzemadrza ze wygrali juz 3 wojny(..)
|
No coz... wiec Ci zdziwie. Nie naleze do Triad i nigdy nie nalezalem. Wyrazam tylko uznanie dla stylu, w jaki wygrali oni swoje wojny.
Cytuj:
triad jest duzo silniejsza
|
Na poczatku drugiej i trzeciej wojny Triad nie posiadalo przewagi liczebnej ani lvl-owej.
@Gimli, wiem. Swego czasu dostarczalem HMM dla Cors Enta, wiec interesoway mnie losy serwera.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxxonek
W zapleczu finansowym sie akurat nie orientuje..
|
Na poczatku trzeciej - obecnej wojny Triad mialo ~200k (zebrane miedzy innymi z wykupow z poprzedniej wojny). Co do Changes, Kompainment, Dark Tribe, nie mam zielonego pojecia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Dlatego ta jedna wygrana jest 100x cenniejsza niz wasze 3 "pseudo wojny"
|
Thaaa... oceniaj wartosc nie majac pojecia o obiekcie oceniania... Gz. Wojna, to wojna. A ze SF mial lepsze zaplecze, lepsza organizacje i lepszych (ciekawszych?) ludzi, to wygral.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawelekthedruid
LOL!na początku sf dostawało dlatego pisałem że przegranej wojny.jeśli już wymieniasz gdzie przegrali polacy to ja podam gdzie wygrali.Arcania,Danubia,i inne servery z przemiennością.;/
nie ma to jak zazdrość i czepianie się szczegółów
|
Czy ja wymienialem, gdzie przegrali polacy? Dark Tribe bylo gildia zalozona przez szwedow, to samo ma sie z reszta irigyjskich gildii walczacych z Triad. Owszem, do ostatniej - Changes dolaczylo sporo polakow, ale ta gildia nadal jest rzadzona przez szwedow. Wiec nie pieprz z laski swojej, dobrze?
Zauwaz tez, ze czepialem sie tylko tego, ze Drazharm moglby dac screenshoty pokazujace rowniez ta czarniejsza strone wojny ( i nie mowie aktualnie o PA, bo to zdarzalo sie po obu stronach).