Zobacz pojedynczy post
stary 24-04-2005, 12:36   #46
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
@Gimli, dziekuje laskawco, ze mnie nie wysmiewasz. Moja wdziecznosc nie ma w tym momecie granic!

Coz... gram od niedawna, a ze jestem typowym polskim noobem, nie udalo mi sie osiagnac zadnego wspanialego lvl. Zbyt czesto padam, zeby rownac sie z takimi pg, jak Wy, wspanialy Slient Force'ie!
I rowniez szaaaalenie przepraszam, ze nie bralem udzialo w zadnej okrutnej wojnie, ktorych Ty, jako czlonek DoF'u, a pozniej SF'a, jestes wszak weteranem.
Rozumiem ze nie masz zadnej silnej postaci, sam gram w czasie roku szkolnego sporadycznie, glownie w weekendy. Tyle ze, mimo ze o wojnach wiesz malo, probujesz posrednio udowodnic ze ssy ktore daje draz sa tutaj w celach propagandowych. Powody dla ktorych beda tu raczej nasze udane akcje, wymienilem wyzej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adolphus Elbragol
Czy chcialem patrzec, jak wy giniecie? Nie. Apelowalem tylko o obiektywne spojrzenie na wojne, bo, jak juz pisalem, 90% uwaza ze zownowaliscie ich bez strat, ze Polacy (tu uklon w strone Minavand'a) wykopali wielkich, zlych swe z serwa i teraz poprowadza go ku chwale.
Nie, w ogole nie chciales
Cytuj:
Zauwaz tez, ze czepialem sie tylko tego, ze Drazharm moglby dac screenshoty pokazujace rowniez ta czarniejsza strone wojny ( i nie mowie aktualnie o PA, bo to zdarzalo sie po obu stronach).
Czarniejsza strona wojny, skoro nie chodzi ci o PA, to chyba nasze niepowodzenia?