Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2005, 09:23   #89
khazad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mariusz Archer
No cóż, to nieprawda, że palek nie ma styczności z potworkami! Tzn. jak się nie da złapać w pułapkę no to nie ma bezpośredniej, ale niektóre potwory atakują przecież z dystansu i wtedy dobre eq bardzo pomaga Podobnie jak dobry shielding, który olałeś Powinieneś więcej trenować i to najlepiej jeszcze z jakimś cienkim potworkiem na plecach oprócz kolegi. Distance masz spoko Lepiej mieć dobre eq. Przecież na co będziesz kasę wydawał??
Idzie się na hunta, bierzę się np. na 20 levelu ok. 300 boltów za 900 gp i wraca się z lootbagiem wartym ok. 5-15k. No i sie wychodzi zdecydowanie na plus. Można kupić dobre eq wtedy i na masę boltów starczy. Ja chyba kiedyś z 5k wylootowałem
na co sie bedzie kase wywalalo? bolce i runy.
300 bolcow powiadasz na hunta? o.O ja wracam z hunta jak mi zostaje jakies 200-250 boltow. za 300 bolcow nie da sie zabardzo zlootowac nic ciekawego, ale jezeli w kopalni lezy pelno scalow to prosze bardzo. nie wiem jakiego bys musial miec skilla zeby za pomoca 300 bolcow zarobic te 15k w kopalni ( no chociaz w sumie to mozna by bylo isc na gsy to moze cos ciekawego wypadnie ). co do eq polecam steel botsy, golden legi, e-plate i warrior/crusader helmet. w koncu jak cie dopadna 3 soldki to lepiej stracic te 10 hp mniej... gosciu nie ma potrzeby lepszej zbroi niz p-set. mam 64 level, mam p-set, platinum amy, bohy i promocje. skille 82/52. z braku laku jak nie bylo blokera blokowalem dle ( tyle ze lepsze eq: dsm, k-legi, warrior helmet, demon shield ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cool
pall moze chodzic nawet z plate setem ale na wiekszym lvlu bardzo potrzebne sa bohy.Nie warto inwestowac w lepsze rzeczy,chyba że ma sie toszke kasy na zbyciu.I raczej nie opłaca sie chodzić tak jak niektórzy ze spearami,tylko nabija sie dość dużo dista i idze sie na solować dragi itp.
dragi to juz od 35 levela mozna juz lightowo skille minimum 65 zebybolce ladnie wchodzily. kasa sie zawsze przyda. tu demon hunt, tu dl hunt. sdki, uhy, hmm... kasa jest bardzo potrzebna. za cos tez trzeba kupic bolce. fakt taktem mozna by bylo sobie bolce robic, tylko ze jak bym mial isc na takiego dluzszego hunta to bym musial ze 3 dni wczesniej zacza robic bolce.

co do obciazenia itp. najlepsze eq jest bardzo lekkie. do latania po tombach ( do teleportu ) wystarczy p-ammy i bohy. dla slabszych postaci polecam arrowy

Hail Mahakam!!!

Ostatnio edytowany przez khazad - 25-04-2005 o 09:33.
khazad jest offline   Odpowiedz z Cytatem