Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2005, 13:19   #30
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamos
Nie sadzisz, ze tym 'zachęcaniem' (zmuszaniem) , przesadzasz?
Po pierwsze nikogo nie zmuszam, po drugie czy slyszales o czyms takim jak dobry slogan? Albo moze widziales kiedys reklame bez chwytliwych hasel?

Pozatym to zadne wymysly, codziennie na samej stronie jest od 20 do 30 tysiecy unikalnych wizyt(a pamietajcie ze wiele jest sieci LAN, kafejek, itd.), w sobote mielismy ponad 315 tysiecy odslon strony. Jedna z najczesciej odwiedzanych sekcji na stronie sa wlasnie potwory. Wiec pomysl teraz przez chwile: czy osoba ktorej nick bedzie widnial pod opisem potworka i ktora bedzie na screenie, nie bedzie slawna? Bo IMHO bedzie nawet cholernie slawna
Statystyki to potwierdzaja. Do tego dochodzi fakt ze niedlugo powstanie ang. wersja, ktora pewnie tez bedzie cieszyla sie duzym powodzeniem.

A teraz pokaz mi gdzie kogos zmuszam? Przeciez jak ktos nie chce to nie napisze taktyki i nikt mu nic za to nie zrobi. Wiec przestan pieprzyc glupoty.

Pozatym wydaje mi sie, ze ty bys wolal czytac newsy montone i nudne. Ja natomiast staram sie pisac newsy jak najbardziej ciekawe, bo co by to bylo jakbym napisal:
"EEEeee... no ten tego jest temat w dziale potworoy i mozecie tam wpisywac swoje taktyki, acha no i najlepsze umiescimy na stronie."

Jakbym byl chamski to wlepilbym ci ostrzezenie za klamstwa na forum. Bo nie widze zebym gdziekolwiek kogos zmuszal do podawania taktyk.

I jesli kogos juz oskarzasz to radze wytoczyc jakies argumenty bo rzucanie akronimami "ROTFL" do mnie nie przemawia.

ps. co do posta wyzje: tak wiemy, kazdy potrafi korzystac z slownika...

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 25-04-2005 o 13:22.
Dr. Omader jest offline