Zobacz pojedynczy post
stary 25-04-2005, 19:46   #23
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Superek-jedynie. Lol Ja w sumie moglbym napisac na prawie kazdy temat(jestem elastyczny) ale bardziej bym sie bal o forme. Rozprawke bez problemu, ale jakby mi dali jakas charakterystyke, podanie czy zyciorys, to chyba 0 pkt
@Bucik-nie denerwuj sie, dziecko.
@pawelekthedruid-i przez takich debili w liceach jest wiocha. Wez sie cos poucz, a sciag nie bierz, cheaterze glupi-.- Jak mnie wnerwia, jak jeden zarywa cala nocke np. na sprawdzian i ledwo wyciaga czwore, a drugi piec minut przed lekcja zrobi se sciage i ma lajtowa piatke... ARRRRRRGHHHHHHH takich to sie powinno wieszac!!!!!!
@gangrel-ta. Obrazy sux, nieraz na tych kserach jeszcze nic nie widac... Pamietam takie glupie pytanie 'Czy przedstawiony obraz to a)grafika b)akwarela c)pastel d)szkic' czy cos w tym duchu. Pytam sie ja SKAD JA TO MAM QRNA WIEDZIEC? Po peirwsze, czym sie charakteryzuje kazdy z tych typow, a po drugie jak ja mam takie cos zauwazyc na niewyraznym czarnobialym xerze??? Bez jaj...
@Eileen-za rok bede uwaznie obserwowal, czy na forum bedzie jakis temacik o egzaminach gim by you
Jescze raz GL! Wyspac sie!
Ale imho humanistyka to pikus, tylko tekst czytac uwaznie... Mat-przyr bedzie gorszy, buahahahahaha Wzorow z fizy sie uczyc!