Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2005, 02:40   #39
Rynek
Użytkownik Forum

Rynek's Avatar

Data dołączenia: 01 09 2004
Lokacja: Venore

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 19/24
Poziom mag.: 64
Domyślny

Jak juz powiedzial Kolega Wypas lev nie swiadczy o czlowieku lecz jego osobowosc ogolnie zgadzam sie z nim Filmiku nie obejrzalem poniewaz jak najbardziej szkoda mi czasu na to sam mam 86 lev dobre skille i co z tego? jestem w stanie oddac swoj lev czy tam skille za kogos innego bo jesli z kim ide na hunta to odpowiadam za niego i chetnie bym mu uratowal siedzienie czy byl bys to ty czy wypas czy jakis inny ludek.... prawda z tym mpa przesadziles troszke jesli chcesz przyciagnac uwage kogos zeby obejrzal filmik napisz prawde bo sciemnianie nie ma sensu moje filmiki przyznaje sa SA NUDNE ale to nie szkodzi wazne ze daje ludzia zobaczyc jak huncic np Taktyke walki z danym potworem jak bloczyc pozwalam cieszyc sie lootem razem ze mna nic innego mi nie daje wiekszej radosci niz czytanie Pozytywnych postow niektore krytykuja moj film i co z tego? sam tez go krytykuje xD co do dlugosci grania w tibie gram 1 rok mam postac 44 master sorcerer ktorego robilem sam i 86 Elite Knight ktorego dostalem od kolegi i co w tym jest zlego ze gram kogos postacia i nie zrobilem jej sam? dal mi ja bo mnie lubi za to kim jestem a nie za to jaki mam lev..... mam do was prosbe o jedno .... PRZESTANCIE SIE KLUCIC to by bylo na tyle dzieki za uwage i cya xD

Ostatnio edytowany przez Rynek - 26-04-2005 o 02:42.
Rynek jest offline   Odpowiedz z Cytatem