Zobacz pojedynczy post
stary 26-04-2005, 20:54   #11
nawigator
Użytkownik Forum

nawigator's Avatar

Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)

Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
Wyślij wiadomość przez ICQ do nawigator nawigator ma numer GG Ni podam :p nawigator ma login Tlenu Oddech xD
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Od calego dzialu Statystics na tibia.com jest osobny serwer. CipSoft informowal o tym w ktorymstam newsie jak zrobili wreszcie osobny do tego. Zeby nie przeciazac bazy danych statystyki sa odswiezane raz na 1 - 2 dni, a jesli chodzi o nowe swiaty to nic nowego, czasem nawet 3-4 dni tam statystyki nie sa odswiezane, nie wiem czemu tak sie dzieje, ale moze cipsoft tak zrobil, bo w jeden dzien sie strasznie duzo zmienia na nowych swiatach to moze nie chca sie przeciazac czy co :/

Heh.. ja natomiast wiem dlaczego tak sie dzieje....

Kiedys bedac w statystykach (w swordzie) prawie na koncu listy, potrafilem grac 24 godziny na dobe albo i dluzej...wbijajac przy tym 2-3 skille i mi sie to nie updatowalo... postac musi byc wylogowana na jakis czas... wtedy po dniu albo dwóch to sie updatuje na stronce... to takie opóznienie jak postac jest caly czas online... spróbuj..

a co do nowych serverów to cchyba wiadomo dlaczego prawie nic sie nie updatuje ... skoro trzeba sie wylogowac na o wiele dluzej niz save server... )))))

23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.

Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047

Ostatnio edytowany przez nawigator - 26-04-2005 o 20:55.
nawigator jest offline   Odpowiedz z Cytatem