W mojej wypowiedzi wszystko opisałem dokładnie, a w miejscach, gdzie miałem wątpliwości, wyraziłem to. Tam gdzie nie ma słów wyrażających wątpliwość w to co mówię mam stuprocentową pewność.
Best hit Eternala w moba wynosi coś ponad 700 hp, nie pamiętam dokładnie, więc w człowieka best to połowa tego...
Eternalowi niczego nie zazdroszczę, bo nie mam czego. Tibia jest tylko grą, mam większe ambicje, np. studia w Warszawie, a nie 200 level na Amerze. Znam częściowo jego prawdziwe życie i wiem, że za ciekawie się nie układa... Najprawdopodobniej jemu to odpowiada, ale chyba wielu z was, jak i ja, odpowiadałoby/odpowiada mój tryb życia.
Grać na Amerze - mogłeś grać... Ale na pewno nie miałeś takiego kontaktu z tyloma ludźmi, nie znałeś ich prywatnego życia, co najwyżej mogłeś podsłyszeć jak twój kumpel odpowiadał drugiemu kumplowi, że jego kumpel ma kumpla, który zna kolesia, którego bliski przyjaciel ma kolegę, który ma demon scale skarpetki...
Ed. @ReUP:
Kilka rzeczy, po których najłatwiej mnie poznać:
-Przyjaciel Rolnixa,
-Największy przypałowy dream team z Rolnixem na Amerze (Prawie zabiliśmy Gugo, ledwo przeżyła),
-Przyjaciel legendarnego Zimna, którego nawet Eternal się bał wraz z cała brazylią,
-Największy zboczeniec na Amerze.
Teraz mnie pamiętasz? %-D
gg: 2200098
Kapi bumie %-D
Ostatnio edytowany przez eboune - 26-04-2005 o 21:49.
|