Zobacz pojedynczy post
stary 29-02-2004, 01:31   #21
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez Xodapi
(Ciekawy jestem tylko po ile chodzą postacie )
Pomiedzy 1 upomnieniem a banem na forum.
U CIP cena jest stala - kasacja postaci

Moje przygody z postaciami wygladaly tak:
1. Druid (kolega powiedzial ze super kase trzepia druidzi) - utknal ~12 lvl
2. Paladyn (zobaczylem jak inny kolega nagle zostal high lvl - 19 lvl) - dolek i rezygnacja po 3 zgonach w 3 dni - za kazdym razem caly sprzet stracilem (mino archers are evul).
3. Po dlugiej przerwie wrocilem do paladyna, ale jako iz nie mialem zadnego sprzetu wiec postanowilem zarobic troche druidem.
4. Zarabianie druidem przerodzilo sie w expowanie nim (paladyn mial slabe skille, druid super magic lvl).
5. Zarowno paladyn jak i druid z powodu laga limitowal mnie do grania 1-2 godzinny dziennie, wiec przyszla kolej na knighta
6. Po zgonie na hunterze i (znowu) stracie praktycznie calego sprzetu powrot do druida.
7. Pech chcial ze znowu przyszly lagi a ze mialem niezly zapas sprzetu/kasy w depo - knight powrocil do akcji
Gram nim do tej pory i niedlugo dobije 50 lvl

Czyli w sumie 7 zmian w 3 postaciach + mam jeszcze 4 inne postaci ktore byly 1-2 tygodniowymi przygodami:
1. Paladyn 19 lvl, skille 48/55 (dobilo mnie podnoszenie wloczni)
2. Knight co postanowilem go w club trenowac (uslyszalem ze po update mialy niby byc jakies nowe mace dostepne)
3. SD maker (utknal na 15 magic lvl)
4. Mag ktorego chcialem trzymac uspionego w lozku zeby runy robil (ale dowiedzialem sie ze w lozku mana odnawia sie wiele wolniej)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.