Zobacz pojedynczy post
stary 27-04-2005, 23:21   #141
Finve Paladyn
Użytkownik forum

Finve Paladyn's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2005

Cool

Jeżeli chodzi o trenowanie to według mnie nalepszy sposób dla palladina na zrojenie distans fighting to do 30 dista i lvl 9 na trolach od 9 lvl do 12 ze na dwarfy
a od lvl 12i ze skilami 47 można kupić łuk i na full def bić pojedyncze cyklopy ( przydadzom sie conajmniej 3 uh)
od skili a jeśli chcemy potrenować sam shielding a zabijamy zauzmy dwarfa na strzała to idziemy gdzieś w róg gdzie niechodzom ludzie i lurujesz 2 potworki i poprostu zmieniasz broń jak jestes palladinem i walisz z distans to sobie bieżesz np: sword (ogulnie zbroniom chodzi o to abyś miał rodzaj broni krtuórego masz najmniej ) i bijesz na full defens i wtedy bijesz i i shield ci leci . pamientajcie że gdy walczycie z cyklopami to uciekacie i co jakis czas sie zatrzymyjecie i strzelamy a gdzy jestesmy już bardzo silni to idziecie trenowac na solidachgdzies tak od 70 dista a gdzy mamy juz 80 to guardy na full def ale pamientajcie zawsze przydaje sie pare uha w bp bo nigdy nic niewijadomo ile cie czeka potworkuw na dole. Troche odchodząc od tematu to najlepsze eq dla pałka od 30 -40 lvl-u to crown armor,crusader helmet boh k-legsy to tyle co mam do powjedzenia to co pisze podspodem to trocze stare bo jeżeli chodzio dista to mam juz 50 a shielda 40 i lvl 14 i mlvl 5 ale to tez sie zmieni
Finve Paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.