Więc, dla tych co nie rozumieją, jest to oparte na systemie Legend of the green dragon (mam tą gre w moim podpisie). Shan bijąc smoka miał wtedy coś koło 150 hp, Jeśli się przyjrzysz to jak smok zaatakował zobaczysz że Shan dostał za 34 a potem zrobił tzw. Ripsote (oznacza to że sam siebie zaatakował... poprostu coś czego ci grający w LOTGD nie lubią ^^ ).Nie robie fake'ów typu "wooow mega hyper cius " - jak Limenu powiedział mi prywatnie, jest to fake który potrzymuje jako tako RPG (świat Fantazy bez polaczkowatych skrótow) .
Co do mojej postaci, słyszałem że "Zrobiłem z siebie najsilniejszego", już tłumacze dlaczego. Otóż mam tam największy lvl

(z tych co grają jako zwykli, nie jako GM ). Więc dałem sobie ten przywilej bycia najsilniejszym (chociaż planuje teraz albo zrobić scenke w mieście z "babcią z langustą" albo moją walke ze smokiem, Shan i niektórzy wiedzą oco chodzi z tą "babcią z langusta"

).
Możliwe że dzisiaj bedzie nowy fake (narazie porządkuje spr'y ... czyli składam je wszystkie do kupy -.- ).
Aha, sorka za tak ubogie efekty tibjiskie (tylko 1 wybuch ^^). Ale kto powiedział że to ogień -.- ? Może to byc akurat Explosion, hyh ?