...
@ wszyscy ludzie ktorzy maja cos do Tibii:
Slyszeliscie kiedykolwiek o czyms takim jak roznica gustow? Jednemu podoba sie Tibia, innemu MU i inne gry. Poprostu kazdy gra w to, co lubi. Ktos madry kiedys na tym forum powiedzial "nie rzucajcie tej gry jak nalog" i to bylo cos. Jesli konczycie z Tibia, bo ktostam was zabil/straciliscie eq/hakneli was, to poprostu macie slaba psychike i ta gra nie jest dla was. Jesli rzucacie ja, bo nie podoba wam sie grafika czy cos innego, to wasza sprawa, nie krytykujcie autorow Tibii ze cos spieprzyli itp, bo sa ta naprawde utalentowani programisci i to ze nie zmieniaja grafiki dowodzi tego, ze grafika jest taka, jaka miala byc w ich zamierzeniu. Juz dawno, kiedy pokazalem Tibie kilkunastu osobom, zauwazylem, ze kilka z nich po kilku dniach przestalo grac, a reszta grala i widac bylo, ze nie przymuszaja sie do tego, ze sprawia im to czysta przyjemnosc. Byli to nieliczni ludzie, ktorzy poczuli wspanialy klimat tej gry. Klimat, ktory tworzy m.in. swietnie dopasowana grafika i brak glosu. Jesli nie czujecie tego, to poprostu ta gra nie jest dla was. Pozostawcie ja tym, ktorzy to czuja i sa swiadomi jakie ta gra daje mozliwosci. Pozostawcie ja ludziom, ktorzy umieja szukac, umieja sobie radzic. A ci ludzie pozostawia wam gry, w ktore wy gracie, poniewaz Tibia stworzona zostala dla pewnej grupy ludzi, wiadomo przeciez ze zadna gra nie spodoba sie wszystkim - proste. Rozpisalem sie troche, wiec bede konczyl. Poprostu jesli nie podoba wam sie Tibia - grajcie w cos innego a nie krytykujcie, bo ci ktorzy graja w Tibie mogliby bez trudu znalezc wady w waszych ulubionych grach. Mam nadzieje ze to do kogos trafi, przemyslcie to wszyscy. Pzdr.
Ostatnio edytowany przez L-fan - 28-04-2005 o 17:17.
Powód: literowki
|