Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2005, 16:48   #34
YAYUUU
Użytkownik Forum

YAYUUU's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu

YAYUUU ma numer GG 3961949 YAYUUU ma login Tlenu yayuuu@tlen.pl
Domyślny

Oczywiście, że trafiło. Masz zupełną rację co do swojego zdania i nadal je utrzymuj, ale nie zabraniaj nam krytykować, ponieważ to wolny kraj a forum jest od tego, żeby się wypowiadać. Szczeże powiedziawszy grę z taką grafiką jak ta nie jest trudniej napisać w Delphi niż mario, ale ty masz takie zdanie i ja to doceniam. Zapewne grasz w Tibię już od jakiegoś czasu, ale nie na tyle długo by ta gra przestała ci się podobać. Kiedyś jednak wspomnisz moje słowa i stwierdzisz, że Tibia jest cienka i wiele rzeczy jest w niej spieprzone. Narazie masz takie zdanie a nie inne, i nie zmuszę cię żebyś przestał w to grać poprzez napisanie wad Tibii. Pamiętaj jednak, że to jest forum. Tutaj prowadzi się dyskusje na jakiś temat. Temat brzmi Dlaczego nie lubię Tibii. Ja wymieniłem, dlaczego ja nie lubie, ktośwymienił dlaczego on nie lubi ty wymieniłes dlaczego ją lubisz i wszystko jest ok, poza tym:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez L-fan
[...] nie krytykujcie autorow Tibii ze cos spieprzyli itp, bo sa ta naprawde utalentowani programisci i to ze nie zmieniaja grafiki dowodzi tego, ze grafika jest taka, jaka miala byc w ich zamierzeniu.
i tym:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez L-fan
[...] grajcie w cos innego a nie krytykujcie, bo ci ktorzy graja w Tibie mogliby bez trudu znalezc wady w waszych ulubionych grach.
A co do wad, to jeśli ktoś znajdzie wady w KAL'u, w CS'ie czy w Diablo 2 (a napewno znajdzie bo niema gier bez wad) to ja bardzo chętnie posłucham i chętnie podzielę się moimi opiniami, jednak krytykować nie przestanę.
YAYUUU jest offline