Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2005, 22:46   #21
Kussy
Użytkownik Forum

Kussy's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Solec Kujawski

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Veydeamon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 62
Skille: 81/70
Poziom mag.: 16
Kussy ma numer GG 3959237
Domyślny

No to ja wtrące swoje 3 grosze:
Dobra taktyka to: Zaraz po wyjściu z Rooka kupujesz/znajdujesz speary, lecisz na trolle na Edron, robisz questy z brass legami, steel shieldem, bijesz trolle na full defie. Skille szybko rosną i z lvlem nie jest źle, bo mało ludzi. Zakładając, że zrobisz 10 lvl, skile 35-40 dista, porobisz wszystkie przydatne questy, lecisz na roty na drashie i tam znowu speary i full def. Radze robić lootbaga, bo z mace i sword dość niezły zysk jak na początek. Po wbiciu 15 lvla na rotach masz skile 50-55 dista i proponuje zabrać łuk, troszke strzał i przejść się na Poha. Radzę, abyś miał Exure Gran i chociaż z bag life fluidów.
Na Pohu bijesz cyce, czekasz aż Ci wypadnie battle shield, może dark helmet, expisz troszke, oczywiście robiąc lootbaga, bez którego nie ma sensu expowanie, bo jesteś cały czas stratny. Zdobywasz dwarvenke, możesz przejść się ze spearami na Valkirie po p-armor i koło 20 lvla masz 60 dist i wybierasz sie z 2 bp bełtów na guardy. Powinieneś mieć bp of UH, oczywiście Exure Vite, noi expisz baardzo długo, robiąc lootbaga. Gdyby się postarać to można to zrobić w 2 dni, ale trzeba mieć duużo czasu i cierpliwości.

Troche się rozpisałem, ale mam nadzieje, że Ci sie to przyda.
Kussy jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.