Zobacz pojedynczy post
stary 28-04-2005, 23:31   #37
YAYUUU
Użytkownik Forum

YAYUUU's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu

YAYUUU ma numer GG 3961949 YAYUUU ma login Tlenu yayuuu@tlen.pl
Domyślny

Nie no Avager, postarałeś się (zauważ, że nigdy nie pomyliłem twojego nicku ^^)
KAL - Jeśli pograłeś 10 minut, to zapewne nie zabijałeś nic poza tymi kurduplowatymi demonami. Widziałeś zapewne po 1 ataku dla każdej profesji itp. Kal ma chiński klimat, jednak kto powiedział, że chiński klimat jest zły? Mi się ten klimat podoba. To prawda co powiedziałeś, że łucznik tylko baba i to prawda, że mogli by to zmienić, jednak raczej to ludziom nie przeszkadza. Ja gram magiem (też baba) i jestem happy. Jeśli chodzi o sztywność, nie uważam, że KAL jest sztywny. Zainstaluj sobie KNIGHT Online (tam dopiero jest sztywność). KAL moim zdaniem ma dobrze zrobione animacje.

CS - Świetna gra, grałem już w to od dawna i powiem tyle, że w tą grę można grać i grać i grać i nadal grać. Jeśli chodzi o grafikę to porównaj ją z datą powstania tej gry. Jak na tamte czasy grafika jest świetna.

D2 - Raczej grałem w to samemu, chwilkę tylko na BattleNecie. Gra podoba mi się, ponieważ jest w niej szybka akcja (całkowicie odmienna od Tibii). Po prostu lubię takie zadymki. Polecam ściągnąć moda Valhalla 4.5 (jeszcze szybsza akcja niż w zwykłym D2 LOD). Jeśli chcecie pograć na BattleNet to najlepszy będzie do tego Ancestral Recall. Jak widać, niektórzy lubią H&S.

Widzisz więc, na każdy argument można znaleźć kontrargumenty.

Ostatnio edytowany przez YAYUUU - 28-04-2005 o 23:33.
YAYUUU jest offline