Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2005, 14:17   #39
L-fan
Użytkownik Forum

L-fan's Avatar

Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 64
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
L-fan ma numer GG 6942529
Domyślny ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YAYUUU
Szczeże powiedziawszy grę z taką grafiką jak ta nie jest trudniej napisać w Delphi niż mario, ale ty masz takie zdanie i ja to doceniam.
Nie powiedzialem, ze grafika Tibii jest trudna do zrobienia. Nie chodzi o grafike, chodzi o program. Napisanie kodu zrodlowego Tibii bylo z pewnoscia nieporownywalnie trudniejsze niz zrobienie tekstur, obrazkow i animacji. Zauwaz, ze nad Tibia na poczatku pracowalo 4 ludzi (teraz jest ich 16), podczas gdy nad grami typu Diablo pracuja dziesiatki, nieraz setki ludzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YAYUUU
Zapewne grasz w Tibię już od jakiegoś czasu, ale nie na tyle długo by ta gra przestała ci się podobać. Kiedyś jednak wspomnisz moje słowa i stwierdzisz, że Tibia jest cienka i wiele rzeczy jest w niej spieprzone.
Nie no, to juz jest przegiecie... Nie masz zadnych podstaw do stwierdzenia ze nie gram w Tibie dostatecznie dlugo, zeby przestala mi sie podobac. Zapewniam cie, ze na granie w ta gre poswiecilem wystarczajaco duzo czasu, aby poczuc czym ona jest, co w niej jest takiego, aby mi sie spodobala, abym wiedzial, ze to jest gra dla mnie. To, co dla ciebie jest spieprzone byc moze dla innych jest wlasnie tym, co pociaga do tej gry. Wiec nie mow mi ze kiedys stwierdze ze Tibia jest cienka. Poznalem ja na tyle, aby stwierdzic, ze nie ma ona dla mnie wad. Powtorze jeszcze raz: kazdy lubi co innego. Tibia jest dla mnie gra wyjatkowa i wiem, ze nie przestane w nia grac. I nie mowcie mi bzdurnych tekstow typu "nigdy nie wiesz co sie stanie w przyszlosci", bo to zupelnie inna sprawa. Ale Yayyuuu, jak mi sie wydaje, wie o mojej przyszlosci wszystko, wie ze kiedys na pewno skoncze grac... Zal mi ciebie

Ostatnio edytowany przez L-fan - 29-04-2005 o 15:03.
L-fan jest offline