Temat: Haker
Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2005, 17:43   #10
Dwimenor
Born to Ban

Dwimenor's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
Dwimenor ma numer GG 7472583
Domyślny

Czyli sam jesteś sobie winny. Po co się tam "logowałeś". I nie wierze w ani jedno słowo na temat "Dużych pieniędzy". Ktoś kto się czegoś większego dorobił Tibii nie jest takim frajerem, żeby podawać swoje passy wszędzie na około.

Cytuj:
dzisiaj o 8 rano poszedłem na poczte kupic pacca tak tez zrobiłem(przez posrednika tibie.org.pl)i o 14 zagadał do mnie typek...to ja z tibia.org.pl i on powiedzial ze trzeba sie zalogowac na takim czyms wiec ja to zrobilem....
Składaj skargi na tibia.org.pl a nie tu. U nich na forum pewnie tamten się wyprze, ze ktoś się pod niego podszył(znając życie, na tibia.org podałeś swoje namiary kontaktowe-ktoś przeczytał i zrobił cię w balona)

Cytuj:
i nie chcem nikogo tutaj obrażac albo cos ale kazdu uzytkownik tego forum zrobił by tak samo...
No nie wiem. Po pierwsze nie każdy schakowany użala się nad sobą zakładając nowy temat, tylko pisze w przyklejonym
Po drugie: Sporo ludzi z forum nie zabiłaby z powodu głupiej gry. Są na to zbyt dojrzali.

Edit
Cytuj:
JAbyś zarobił tyle co ja bez zadnych programów to bys sie zachowywał jakby ci za***iali co najmniej 100 matek i 50 ojców straciłem...bohy g armor k legsy d shieda Oo i warrior helmet..jak na 18lvl i same zarobienie to jest za***iscie
Oj tak, z pewnością twoich rodziców zainteresuje wiadomość, że ich synuś wyżej ceni swoją grę od ich życia.

Edit2
Cytuj:
a moze był by taki dział jak"Hakerzy"
Nie
Cytuj:
co?moze glupi pomysl
Tak, głupi
Cytuj:
ale by sie przydał
Nie.

@Down
Znane przysłowie ludowe: Głupiec i pieniądze szybko się rozstają.
Zrozum, że użalanie się, że ktoś ci zabrał kilka złotych, do niczego nie prowadzi. Będziesz teraz dmuchał na zimne i następnym razem nie będziesz dawał pieniędzy(i passów) nieznajomym.

Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 29-04-2005 o 17:51.
Dwimenor jest offline