Czyli sam jesteś sobie winny. Po co się tam "logowałeś". I nie wierze w ani jedno słowo na temat "Dużych pieniędzy". Ktoś kto się czegoś większego dorobił Tibii nie jest takim frajerem, żeby podawać swoje passy wszędzie na około.
Cytuj:
|
dzisiaj o 8 rano poszedłem na poczte kupic pacca tak tez zrobiłem(przez posrednika tibie.org.pl)i o 14 zagadał do mnie typek...to ja z tibia.org.pl i on powiedzial ze trzeba sie zalogowac na takim czyms wiec ja to zrobilem....
|
Składaj skargi na tibia.org.pl a nie tu. U nich na forum pewnie tamten się wyprze, ze ktoś się pod niego podszył(znając życie, na tibia.org podałeś swoje namiary kontaktowe-ktoś przeczytał i zrobił cię w balona)
Cytuj:
|
i nie chcem nikogo tutaj obrażac albo cos ale kazdu uzytkownik tego forum zrobił by tak samo...
|
No nie wiem. Po pierwsze nie każdy schakowany użala się nad sobą zakładając nowy temat,
tylko pisze w przyklejonym
Po drugie: Sporo ludzi z forum nie zabiłaby z powodu głupiej gry. Są na to zbyt dojrzali.
Edit
Cytuj:
|
JAbyś zarobił tyle co ja bez zadnych programów to bys sie zachowywał jakby ci za***iali co najmniej 100 matek i 50 ojców straciłem...bohy g armor k legsy d shieda Oo i warrior helmet..jak na 18lvl i same zarobienie to jest za***iscie
|
Oj tak, z pewnością twoich rodziców zainteresuje wiadomość, że ich synuś wyżej ceni swoją grę od ich życia.
Edit2
Cytuj:
|
a moze był by taki dział jak"Hakerzy"
|
Nie
Tak, głupi
Nie.
@Down
Znane przysłowie ludowe: Głupiec i pieniądze szybko się rozstają.
Zrozum, że użalanie się, że ktoś ci zabrał kilka złotych, do niczego nie prowadzi. Będziesz teraz dmuchał na zimne i następnym razem nie będziesz dawał pieniędzy(i passów) nieznajomym.