Zobacz pojedynczy post
stary 29-04-2005, 22:58   #25
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Więc jak widać Tibia potrafi wciągnąć ludzi niezależnie od wieku.
... co jest imo bardzo niedobre. U nas w miescie na poczatku w tibie gralo kilka osob (ja i z +/- moze jeszcze 3 osoby), potem tez zrobil sie z tego boom na cale miasto... niektorzy graja swoimi pierwszymi postaciami do dzis, niektorzy zakladali nowe co 2 tygodnie. Chodzi jednak o to, ze u nas tez przedzial wiekowy byl - lekko mowiac - duzy... potem to samo bylo z MU (a jeszcze wczesniej - przed tibia - z CSem). Na poczatku bylo fajnie - ot, przynajmniej bylo z kim pogadac o grze. Potem zaczynalo to byc nieco irytujace - coraz wiecej osob zaczynalo grac w tibie, roslo to powoli do rangi mani. Ale teraz to juz przestalo byc irytujace - stalo sie to tak niesamowicie w****iajace (przynajmniej mnie), ze zostalem zmuszony do zaprzestania odwiedzania swojej ulubionej kafejki, wlasnie z powodu tibii... no bo jak przychodze sobie o 15.00 (po szkole) na chwile do kafejki, i widze ze 15 kompow ma odpalona tibie - i przy stanowiskach siedza dzieciaki od 7 lat do starych dziadow w wieku nawet 30... to mnie po prostu szlag trafia... z rozrywki na wolna chwile zrobili z tibii sens zycia, ich jedyna ambicja jest zostac pierwszym 100 lvlem w miescie, a za szczyt honoru uwazaja miec najwyzszego dista na serwie... no ja podziekuje za takich znajomych, nie zagada do ciebie o niczym innym niz o ostatnim huncie na hero... eeech, paaanie, daj pan spokoj... to ja juz wole byc jedyna osoba w okolicy grajaca w fallouty/serious sama/cokolwiek, ale nie miec tak poprzewracane we lbie jak oni. Jeszcze tylko brakuje tego, ze ktos sobie wydrukuje na A1 mape z respawnami i powiesi sobie jako plakat na scianie -.-
hoomik jest offline   Odpowiedz z Cytatem