Sory ze pisze juz dawno po czasie ale przeczytalem poraz 3 chyba ten tekst i mnie tknelo. Nie gram dlugo w tibie ale nie trzeba grac dlugo zeby rozpoznac kto jest dobry i zna sie a kto jest zwyklym frajerem.
[quote=Mateusz_"Gracz, któy mówi PLX" - Plx jest to skrót o please, a jak wiadomo większości ludziom na tym forum, jest to zwrot grzecznościowy.[/QUOTE]
Jesli chodzi o "plx" to zgadzam sie z wszechstronnym. Nie wiadomo co to znaczy jest "plz" "pls" i to sie trzyma to tak to sie wymawia ale plx? No wymow se to "plix" przeciez to jest totalne lamerstwo a ludzie tego nie widza tylko zaraz pisza bo kumpel zalapal.
Gralem rok w Counter-strike. Te gry sie roznia bardzo od siebie ale ludzie sie nie roznia. I powiem wam szczerze. W tibie gra tyle idio** deb** i skur**** ze to jest masakra. Po prostu starczy stanac pod dp w ab czy obojetnie gdzie i gdyby w tibi byl glos to uszy by mi zwiednely do reszty. To samo na kanale "trade". Ludzie sie chwala lvl i mlvl a gow** to kogos obchodzi ale niee on musi sie pochwalic. Zlodziejstwo jest okropne chyba wieksze niz w zyciu prawdziwym. W CS nie ma miejsca na takie rzeczy bo jest admin ktory kontroluje przebieg i banuje itd. W tibi nie widzialem ani razu GM na prawde ANI RAZU. Ktos mi powie ze jestem noob h*j i wogole sie nie znam a CS to jest calkiem co innego. I znowu go**o prawda!!! W CS tez jest wielu graczy n00bow ale nie ma ich tylu. Tibia jest tak masowa ze az za bardzo. 1/2 graczy czituje na calej linii. W Cs nie ma miejsca na czity - albo wykryje CD albo gracze sami stwierdza. W CS ludzie pisza na tematz do rzeczy nie kloca sie kto lepszy a kto noob. Po prostu zajmuja sie gra a w tibii 3/4 graczy zamiast grac to gada jaki on jest pr0 i ze inni to mu moga s**c. Ten post powsta pod wplywem naglego impulsu. Bledow mam nadzieje nie ma. Nie spodziewam sie komentarzy a jak juz beda to pewnie bede objechany bo znajdzie sie kilku pr0. Jesli juz bedziecie komentowac to prosze: albo do rzeczy albo w ogole.
20:24 Iyan Xoder [14]: lol btw, old pl Szarancz or new swe one?
|