Zobacz pojedynczy post
stary 30-04-2005, 22:45   #67
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

1. Teoretycznie wiek nie ma dla mnie znaczenia, ale kiedy sie dowiem o wiek konkretnej osoby i jest ona duzo mlodsza odemnie odrazu zaczynam szukac w nim jakichs uhybien w stylu dziecinnosc, glupie pytania i takie tam. Mam jednak kilku przyjaciol ponizej 14 roku zycia, poniewaz zachoowuja sie oni "normalnie"
2. Czasami bierze gore litosc nad zloscia
3. Nieciekawy, poniewaz "dzieci" mysla tylko o swoim wlasnym "ja", ze on potrzebuje tego, ze jemu to sie nalezy(mimo ze jest mu to niepotrzebne tak jak 2 osobie ) itd, a co za tym idzie takie "dzieci" panosza sie wszedzie psujac ogolny klimat gry, a co najgorsze 95% z nich nie zna angielskiego
4. Tak. Uwazam ze na ten wiek patrzy sie innaczejj, poniewaz nie widzimy drogiej osoby. nie wiemy jak wyglada, a oceniamy go tylko po jego zachowaniu. Tak wiec 25 letni "ktos" moze byc uznawany za rozpieszczonego bachora, kiedy ten przyslowiowy 13 latek bedzie uznawany za osobe powazna i warta zaufania. Po prostu Tak juz jest w znajomosciach internetowych. Kazdy mysli ze moze sie zmienic, jednak po dluzszej rozmoiowie wielu ludzi rozpoznaje kto nie jest wart zaufania. mimo ze nie wiemy jak sie w rzeczywustosci zachowuje, jego postac ktra w grze "gra" mowi sama za siebie.
Deaf Scream jest offline