Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gracz_Tibia
Moim zdaniem Rauer nie powinien być nadal moderatorem, poniewaz wystawil swoja postac na allegro.pl a to jest niezgodne z regulaminem (tak jak to pisal ktos wczesniej), raul sprzedaje swoja postac pod pretekstem oddania postaci koledze ktory ja niby sprzedaje. Na allegro postac sprzedawana jest przez uzytkownika "raulmadryt8" (czy cos takiego), po co mialby pozyczac takze swoje konto na allegro koledze? lol? moim zdaniem raul wkreca i powinien zostać wydalowny z funkcji moderatora. zaraz zaczne pisać do administratora forum.
to chyba koniec twojej "kariery" na forum Raul, miło bylo ale sie skonczylo.
|
Ok pisz do administratora, jeśli żadne dowody nie zostaną udowodnione zapewniam Cię, że dam Ci bana za bezpodstawne oskarżanie mnie, nie czytanie regulaminu jak się pytałeś gdzie jest napisane, że zdjęć nie cytujemy, za oskarżanie mnie, że się boję krytyki i usunięcie mnie z moda, bo dałem Ci upomnienie i skasowałem post i wtedy zobaczymy czyja kariera się skończy. Tak jak Rankor napisał, forum to forum, Tibia to Tibia. Ani nie dałem na forum żadnego linka do sprzedawania, ani nie pisałem, że sprzedaję. Wkręcam? Nie, oddałem kumplowi postać i on sprzedaje ją z mojego konta z allegro. Nie masz możliwości udowodnienia, że to nieprawda.
Mam jeszcze kilka Twoich wypowiedzi, skoro jesteś taki "święty":
Cytuj:
Oddalem cale swoje eq (wartosc:210k) koledze,(...)
|
To na dowód jakbyś uważał, że oddawanie postaci kumplom za darmo również jest zabronione.
Cytuj:
Wojna sie skonczyla, i wszyscy polacy odeszli, koledzy poszli na Morgane i Selene.. a nikt nie kupi postaci huntowanej, a w ogole to na tym samym koncie mam swojego chara na Iridii, ktorym aktualnie gram.
|
Czyżbyś chciał sprzedawać postać, gdyby nie była huntowana?
Aha i konto się nazywa Raulmadryt7. A pożyczyłem je koledze, który obok mnie mieszka bo nie chce mu się czekać na pełną aktywację poprzez pocztę.
Ale to nie jest temat do tego, aby tu pisać o tym. Pisz do administratora, pisz do mnie, załóż oddzielny temat. Ale tutaj już nie piszmy bo to mają być screeny z Iridi.