Zobacz pojedynczy post
stary 29-02-2004, 22:10   #7
U$3r
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 09 2003

U$3r ma numer GG 2450961
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez matkus
Cytuj:
Oryginalnie dodany przez SkiLo
"No, Im not swe, I dont speak spanish,I wont be your protector, father or mother, I dont give anything ,you cant join the guild,You cant add me to your VIP, and no i dont want to train,and no u may not testhit.. Farewell"
Na IRCu bot już od dość danna na hasło "swe?" reaguje odzywką "No, I'm not SWE nor Polak, I also don't speak spanish, I won't be your protector, father, mother nor brother. I don't give anything , you can't join my guild, you can't add me to your VIP, and no, I don't want to train. And no, you may not test hit. Farewell",
więc to nic nowego. Pewnie jakiś bywalec IRCa zaczął to rozpowszechniać

Ja lubię też na odczepne wejść czasem na encyklopedia.pwn.pl, poszukać jakiegoś dziwnego hasła (im dziwniejsze, tym lepiej) i walnąć komuś opis.

Albo ostatnio kumpel miał pobindowane i odpowiadał coś w stylu
"Hi. I'm inteligent macro. please choice your question :
1) Are you afk?
2) who are you?
i tam pare pytan, na ktore zawsze byly jakies glupie odpowiedzi. Ino przez to ktoś może za bardzo się zainteresować tobą
Matkus, nie wiedziales ze swiatowa mode, oraz chetnie uzywane powiedzonka lansuje kanal ircowy #tibia.pl ? A w ogole najskuteczniejszym tekstem na odczepke jest po prostu afk. Nie wyrabiam kiedy gadam z kumplem z UK po angielsku, noob cos tam wymusza a ja mu na priv pisze afk. 6sty raz pisze hi plz gimmie some stuff a ja afk Dobre nie?

U$3r
U$3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem