Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2005, 16:11   #10
Vaxxia
Użytkownik Forum

Vaxxia's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004

Stan: Tutor
Domyślny

1. W jaki sposób podnosisz w grze stan swoich funduszy? Jakie są Twoje sposoby zarabiania pieniędzy?
2. Jakie są według Ciebie najskuteczniejsze sposoby zarabiania pieniędzy w grze - jak można zarobić najwięcej?
3. Jak oceniasz swoje szanse dorównania najbogatszym graczom?
4. Jak ważne dla Ciebie jest posiadanie w grze dużych dóbr materialnych?

1. Lootbagi, hunty oraz handel duzymi ilosciami run (kupuje 50 bp uh po 2.5k jeden a potem sprzedaje zdesperowanemu knightowi za 3k/bp )

2. j/w, oraz niektore sposoby ktorych nie stosuje np: PA (wbrew pozorom z dobrymi plecami na servie mozna sie dorobic niezle), bycie w gildii ktora wygra wojne (paymenty od przegranych, jesli zdecyduja sie zaplacic). Nie stosuje bo jestem z reguly pokojowo nastawiona do innych

3. Najbogatszym zalezy w jakim sensie? Bo grajac na arcani mam zerowe szanse dorownania komus z np. antici, ktory gra juz swoja postacia pare lat. Ale jesli chodzi o moj server, to z pewnoscia najbogatsza nie jestem, ale przy odrobinie zaciecia, checi, mass guardow/ mass of/ mass huntow - byla by szansa do znalezienia sie w pierwszej 5tce

4. Wazne jest. Jak to jest? Granie w tibie niezaprzeczalnie wiaze sie z expieniem i huntami > expienie i hunty wymagaja run > runy wymagaja kasy > kasa sie bierze z lootow i z przedmiotow > przedmioty sie biora z huntow, looty sie biora z expienia (na odpowiednich potworach) > hunty i expienie wymaga run, itd... Jak widac gra w tibie opiera sie na zdobywaniu zlota, dlatego jest on potrzebne. Ale np. segregowaniem w dp kupek po 100 zlota liczeniu ich codziennie niczym wielkie_zle_smoki itd to sie nie zajmuje