Zobacz pojedynczy post
stary 01-05-2005, 17:25   #32
Dr. Omader
Administrator

Dr. Omader's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Pierwszy post.
Skoro napisalem po co, to znaczy ze to co tam napisales nie jest dla mnie dobrym argumentem.

Cytuj:
No tak, bo w dziale FAQ jest więcej tematów (:
Nie porownuj dzialu "FAQ i zasady" do dzialu dla IRCa, to ze tam sa tylko 4 tematy, oznacza ze wlasnie tyle tam ma byc. Moze wg ciebie regulamin forum nie jest nikomu potrzebny?

Cytuj:
Ojej. Panie dorosły i dojrzały, co jest w tym temacie nie tak? :<
Wiesz, moze dla ciebie wszystkie tematy typu: "Wasze najlepsze udezenia", "Co najlepszego znalezliscie na ziemi?", "Jakie macie skille?", "Ile slodzicie do herbaty?" sa bardzo madre i potrzebne na forum, ale dla mnie sa na poziomie przedszkola.

Cytuj:
Jakoś nie wyobrażam sobie rozwiązanie tematu "Zasady zachowania się"... no tak, ale ja się nie znam.
A myslisz ze ile osob czytaloby ten temat przed wejsciem na IRCa? Przeczytaliby go tylko ci co zawsze na IRC wchodzili. Zreszta zasady zachowania sie na IRCu sa takie same jak wszedzie, a po czesci sa zawarte w regulaminie IRC.

Cytuj:
Mhm, a połowa z nich i tak byłaby "Szukam przyjaciela" (:
A w dziale IRC to myslisz ze co by bylo? Tematy typu: "POMOSZCIE MI WEJSC NA CZATA??!?!?!??!?!?!", "Za co mam bana?", itp.

Cytuj:
No cóż, nie to nie. Szkoda tylko, że ostatnio coraz więcej rzeczy napotyka sie na barierę "a po co?", "to nie wyjdzie!".
Wymien mi te rzeczy. Czekam. Chyba ze uwazasz pomysly typu Royal Frytex, itp. za naprawde warte realizacji.
Dr. Omader jest offline