1. W jaki sposób podnosisz w grze stan swoich funduszy? Jakie są Twoje sposoby zarabiania pieniędzy?
Huntuje rozne potworki i znosze lootbagi, ktore potem sprzedaje. Czasem tez huntuje z kumplami na cos.
2. Jakie są według Ciebie najskuteczniejsze sposoby zarabiania pieniędzy w grze - jak można zarobić najwięcej?
Lootbagi, lootbagi, i jeszcze raz lootbagi. Jest to sposob, ktory daje duzo pieniedzy, a przede wszystkim masz pewnosc, ze zawsze zarobisz, bo na konkretnych huntach nie zawsze udaje sie wyjsc na +
3. Jak oceniasz swoje szanse dorównania najbogatszym graczom?
Nawet nie proboje, chociaz wydaje mi sie, ze gdybym gral tak, jak inni i siedzial na moim ulubionym expowisku po 10-15 godzin na dobe, to spokojnie moglbym wyciagnac z tego ze 100K dziennie, albo i wiecej.
4. Jak ważne dla Ciebie jest posiadanie w grze dużych dóbr materialnych?
W sumie jest to tylko na tyle wazne, ze pomaga w graniu. Jestem jednak chyba jednym z nielicznych graczy, ktorzy majac do wyboru np. thunder hammera (walcze clubem) i żółtą róże wybrali by to drugie. Pieniądze jednak są potrzebne, żeby się lepiej grało. Wydaję jakieś 10-20K dziennie na UHy, niedawno wydałem 150k na domek, 10k na red spell wand, który leży w domku... Po za tym, żeby iść na lepszy hunt, który daje więcej emocji, trzeba wydać więcej pieniędzy.
BTW: chyba nie najlepiej dobrałeś przedziały finansowe

Mam dziwne wrażenie, że powinny jeszcze być opcje typu 200K i 1 mln, bo jest na tym forum sporo ludzi, którzy 50k uważają za dość niewielką kwotę