Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
Niezła anomalia... Ja zrobiłem sobie druida i wychodząc z rookgardu mialem 16/18 (w clubie), przy czym pozostale skille po 10 - nic nie walczylem innymi broniami. Mi się wydaje, że to dopiero jest dziwne! Teraz mam już lev 21 i skile 20/22. Ciekaw jestem, jak to będzie wyglądało w przyszłości? 
|
Ja miałem druida 20 lv skille 19/22, więc nie jest to nic dziwnego ponieważ u druida skille praktycznie nie lecą do góry a jeśli zmieniasz typ broni to shielding jest wyższy. A co do tego co będzie na wyższym levelu to powiem ci nic ! Skille będziesz miał max. 22/24 może, bo na wyższych levelach uciekasz i bijesz za pomocą run więc przy tym skille club/shielding nie rosną.
@Topic: Ja mam 9 lv knightem skille 38/37 (w axe) . Zamierzam zrobić 40/40 i lecę na roty do 13~15 lvlu i znowu skille do 55/55. Później 18~20 lvl i trenuje do 65/65. Później na guardy zrobić jak najwyższy level i na gsy jako bloker.
Skille to sprawa każdego który gra postacią. Jeśli będziesz chciał możesz na 8 lvlu zrobić skille 70/70, a możesz także na 20 lvlu mieć 50/50. Wszystko zależy tylko i wyłącznie od CIEBIE !! Jeśli chcesz blokować potwory to największe skille i oczywiście 4 mlvl. A jeśli samotnie expić to jeśli sie ci się nie znudzą roty to możesz na nich bez skilli dobrych nawet 200 lvl zrobić.