1. Jakimi cechami wyróżniają się gracze, których szanujesz najbardziej?
Nie popełniają błędów w pisowni (nie mam tu na myśli literówek, które zdarzają się każdemu, ale ortografy...
2. Czy zaobserwowałeś w Tibii zjawisko, gdy jakiś gracz jest powszechnie (przez większość lub wszystkich) szanowany? Jeśli tak, to jakie jego cechy wywołały powszechny szacunek?
Oczywiście wysoki lvl, ale także umiejętność walki o swoje i nie poddawanie się mimo hunta itp.
3. Jakich graczy szanujesz najmniej i dlaczego masz o nich stusukowo niskie zdanie?
O wszystkich graczach typu "Nie mam gdzie expic..." albo "Daj coś...". Nie rozumiem kompletnie jak można być tak leniwym i trochę nie poszukać. Nie masz gdzie expić? Od tego jest mapa respawnu na tibia.pl. Chcesz coś? To sobie na to k***a zarób i nie denerwuj innych. Mi jakoś nikt nic nie dał a na kompletną bidę nie narzekam
. Jak się chce coś mieć to sie robi lootbaga i po sprawie.
BTW: Oczywiście żaden noobek nie pomyśli o tym skąd taki wyzszy level, bedąc na jakimś huncie ma wziąć dla nich te "free itemy". Wyczarować?! Przecież nikt nie nosi przy sobie kilku kompletów broni, aby je rozdawać...