Knight i małe obrażenia ? Weź mnie nie rozśmieszaj. Takie bajki to możesz małym newbie na dobranoc mówić.
Widziałeś kiedyś draggy hunt w wykonaniu Knighta solo ? W jednej jaskini wyciąga 50k/h, a latając po całym Venore drag spawnie to nawet dwa razy tyle i chyba nie będziesz nikomu wmawiał, że przy takim expie hity nadal są małe.
Wiadomo, że DL'ów, Wl'ów, czy Demonów nie bije się z meele tylko z explo, ale to nie jest przecież nic niezwykłego, Paladyn też ich nie zabija z samych boltów (oczywiście mówimy o solo-style), a co dopiero wspominać o pozostałych profesjach.
Cytuj:
tutaj chyba zasmuce wielu lvlujących knightów, ale na większości wypraw (ogląda sie te filmiki ) knight nie zadaje żadnych obrażeń potworowi, a solo knightem demona jest czymś mało realnym, i napewno nie opłacalnym (za dużo UH, za mały loot)
|
Cytuj:
sam dałem rade tylko do 44/44
|
Sam już nie wiem, czy ty określenie n00b do ciebie pasuje. A może ty wogóle w Tibie nie grasz ?
BTW: Knight to najpopularniejsza profesja, więc (chyba) zasmuciłeś dużą część graczy... Jeszcze przestaną grać przez ciebie, coś ty narobił! ;P